Sport, fritid og udendørs aktiviteter

Gratis fitness i det fri

25. april 2014
Hanne

 

Det er mange gode grunde til at bruge skoven eller parken som motionscenter. Det er gratis, giver frisk luft og godt humør. Stadig flere steder er der nu stillet træningsredskaber op til fri afbenyttelse. Men du kan også nøjes med naturens egne remedier. 


Natural Running

19. april 2014
Rasmus

 

 

Natural Running er det nye sort inden for løb. Vi kigger i følgende artikel nærmere på selve konceptet og giver en grundig beskrivelse af hvad “Natural Running” egentlig er. NIK5807_1000_1


Test: Garmin Vivofit

16. april 2014
Rasmus

 

Garmin’s Vivofit er et aktivitetsarmbånd der trods sit beskedne look giver brugeren et utal af muligheder. Jeg har testet produktet og giver i følgende artikel en kort beskrivelse samt anmeldelse af det. vivofit_HR_1684.51


Gratis fitness i det fri

16. april 2014
Hanne

 

Det er mange gode argumenter for at træne i skoven eller parken. Det er gratis, giver frisk luft og godt humør. Stadig flere steder er der nu stillet træningsredskaber op til fri afbenyttelse. Men du kan også nøjes med naturens egne remedier. 


VISION TriMax

13. april 2014
Thomas P.

 

Nyt grej til triathlon-glade læsere. Denne gang kigger vi nærmere på Vision’s TriMax J-Bend aerobar.

Vision_TriMax+_6


Bliv sund ved at spille bold

10. april 2014
Rasmus

 

Sommeren står lige for døren, hvilket ofte er synonym med godt vejr og udendørs aktiviteter. Og diverse boldspil som for eksempel fodbold viser sig at have en lang række sundhedsmæssige fordele. Vi ser nærmere på hvilke fordele i følgende artikel. 


Slip af med stanken i sportstøjet

7. april 2014
Hanne

 

Stinker dit sportstøj surt og svedigt?Så er det sikkert fordi, at du vasker det forkert. Slip af med den grimme lugt én gang for alle. Det er både enkelt og billigt


Mad der booster din træning

2. april 2014
Rasmus

 

Ønsker du at få mest muligt ud af din træning? Så spis de rigtige fødevarer på forhånd inden træningen, da det vil ‘give brændstof’ til din træning og samtidig maksimere din indsats og resultater. 


Spænd selen og kom i superform

21. marts 2014
Hanne

 

Det helt store træningshit lige nu hedder TRX. Det foregår med seler, som du kan træne med stort set alle steder. I stuen, skoven eller i de mange fitnesscentre, som slet ikke kan følge med succesen. 


Pust dit fortelt op på få minutter

20. marts 2014
Hanne

 

Slut med at slås med genstridige eller glemte stænger og pløkker. Nu kan du bare puste dit fortelt til campingvognen op. En ny type telte spås at blive en stor trend blandt det danske campingfolk.


Side 1 af 1012345...10...Sidste »

Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.

PriceRunner på Facebook

Sammenlign priser