PriceRunner

Linksys E3200

23. februar 2012
PriceRunner

 

Med Linksys E3200 får man ikke bare en effektiv trådløs router med høj ydeevne, men også et smukt designet stykke hardware. Brugervenligheden er i top med det medfølgende Cisco Connect software. Installationen foregår endda på dansk. Nybegynderen kan blot lægge CD’en i computeren og lade softwaren installere netværket automatisk, mens den mere erfarne bruger selv kan sætte sig i førersædet og benytte sig af routerens mange avancerede egenskaber. Routeren har intern antenne og er dual-band, så den fungerer samtidig på 2,4- og 5-GHz-båndene. Installationssoftwaren opretter som udgangspunkt et trådløst netværk på hver af GHz-båndene, men med samme navn. Linksys E3200 egner sig godt til hjem med mange apparater, der er online mere eller mindre hele tiden. WPA2 og den indbyggede firewall er med til at sørge for god sikkerhed på netværket.

Med Cisco Connect softwaren kan man på 2,4 GHz tænde og slukke for gæstenetværket. Det er nemt at anvende forældrespærring, teste internetforbindelsens hastighed og tilføje nye enheder til netværket eller etablere fildeling. På gæstenetværket har op til ti gæster adgang til internettet, men ikke til private filer eller printere. Samtidig er din private del af netværk beskyttet mod virus fra gæsternes maskiner. Rækkevidden på netværket er meget tilfredsstillende – op til50 metereller længere.

Designet er enkelt og strømlinet, da porte og stik er placeret på bagsiden. Her finder man fire gigabit ethernet porte, stik til strømforsyning samt en USB 2.0 port, som kan forbinde til en ekstern lagerenhed. På bagsiden finder man også tænd- og slukknappen. Forsiden af Linksys E3200 præges ikke af blinkende LED lys, men har blot et simpelt hvidt lys i form af Cisco logoet, der lyser konstant, når routeren fungerer uden problemer.

Linksys E3200 er en meget stabil, trådløs router med høj ydeevne, avancerede netværksegenskaber og lang rækkevidde. Routeren er kort sagt et udmærket valg for både begynderen og den mere erfarne bruger.

Kommentar til Linksys E3200

 
Der er endnu ingen kommentarer til dette indlæg.

Opret en kommentar

Abonnér på PriceRunners Blog!

Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.

PriceRunner på Facebook

Sammenlign priser