PriceRunner

Gillette Fusion Proglide Irritation Defense

23. februar 2012
PriceRunner

 

Et af de nyeste skud på stammen fra Gillette er Gillette Fusion Proglide Irritation Defense Shaving Gel, som minimerer den irritation, der kan opstå ved barbering. Ved fx rødmen eller en brændende fornemmelse har barbergeleen en lindrende og beroligende virkning på huden. Geleens fugttilførsel er vigtig for beskyttelse mod fx rifter, sår og stram hud og blødgør hår, så barberingen glider lettere. Overskydende gele absorberes hurtigt.

Din hud er vigtig for dig på alle alderstrin. Derfor er det ikke lige meget, hvilket barbergrej og hvilke barberingsprodukter som du benytter. Det er blandt andet vigtigt, at fugtbalancen hurtigt genoprettes i din hud efter barbering. Her kommer Gillette Fusion Proseries Irritation Defense Soothing Moisturizer dig til hjælp. Du kender sikkert til tør, stram hud, rifter eller sår efter barbering. Her er det, at Gillettes soothing complex kommer ind i billedet ved at tilføre ny fugt og give en kølende lindring til huden. Gillette Fusion Proseries Irritation Defense Soothing Moisturizer er nem at påføre og optages hurtigt i huden uden at efterlade en fedtet overflade.

Gillette Fusion Proglide Irritation Defense Shaving Gel bruger du sammen med din Gillette Fusion Proglide-barberskraber, som fås både som manuel og elektrisk apparat. Gillettes Fusion Proglide-barberskraber giver pba. nyudviklede, forbedrede tyndere blade en tæt, ensartet og lettere barbering. Nyt ergonomisk, ribbet håndtag gør ligeledes barberingen lettere og komfortabel.

Vi har i perioder testet forskellige produkter fra Gillette og de lever til fulde op til vores forventninger. Det kan mærkes at der er lagt et stort arbejde i produkterne og det giver resultat. Hvor meget mere effektiv den nye Gel er sammenlignet med tidligere versioner er svært at spå om. Men det virker og resultatet er flot og behageligt.

Kommentar til Gillette Fusion Proglide Irritation Defense

 
Der er endnu ingen kommentarer til dette indlæg.

Opret en kommentar

Abonnér på PriceRunners Blog!

Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.

PriceRunner på Facebook

Sammenlign priser