Anker

De bedste mobiler i 2013

25. november 2013
Anker

 

Vi kommer her med vores bud på de bedste mobiler i 2013 i budgetklassen, mellemklassen og high-end klassen.

bedste mobiler 2013

Året går på hæld, og vi synes det er blevet tid til at gøre status og kigge tilbage på et år, der har budt på rigtig mange fremragende mobile nyheder som iPhone 5S, Samsung Galaxy S4 og HTC One.

Er du på udkig efter en fed ny Smartphone til dig selv, kæresten eller en af ungerne kan du med fordel finde inspiration her.

 

 

De bedste mobiler 2013: High-end klassen

iPhone 5S – Stilikonet med topydelse

mob 2013 iphone 5s

Hvad vil en oversigt over de bedste mobiler i 2013 være uden at starte med den nye Apple iPhone 5S, der er den bedste iPhone til dato. iPhone 5S fra Apple er et studie i stilfuldt design, ny og banebrydende teknik og en ren rå styrke, som vi sjældent har set det før. iPhone 5S er på papiret verdens hurtigste mobil til dato med en 64-bit A7 processor, og dertil byder den nye iPhone også på Touch-ID med indbygget fingeraftrykslæser, og iPhone 5S kameraet på 8 megapixel er derudover kåret som det bedste mobilkamera i 2013 i DR programmet “So Ein Ding”

Samsung Galaxy S4 – Den bedste Android mobil til dato

mob 2013 sgh s4

En af de mest hypede Smartphones i 2013, udover iPhone 5S, er topmodellen Samsung Galaxy S4, der berømmet for sin store og fremragende skærm på 5 tommer, lynhurtige ydelse og et kamera der er et godt stykke over middel. Samsung Galaxy S4 er designmæssigt nok ikke helt på højde med iPhone 5S eller for den sags skyld HTC One, men derimod en ganske fremragende Smartphone i high-end klassen med en masse finesser, der er mere eller mindre brugebare, og Samsung Galaxy S4 er efter vores mening den mest helstøbte Android mobil til dato i sin klasse.

HTC One – Perfektion til fingerspidserne

mob 2013 htc one

Det er ingen hemmelighed, at 2013 har været et hårdt år for HTC, der kæmper med underskud, og alligevel lykkes det for HTC at trylle HTC One op af ærmet, der efter vores mening sammen med iPhone 5S er den flotteste mobil i 2013 med et chassis i rent aluminium, der er så flot, at man skulle tro at Bang og Olufsen stod bag denne mobil fra HTC. Desingnmæssigt er der tale om en perle og når det kommer specifikationerne, så skuffer HTC One absolut heller ikke med en flot 4,7 tommer skærm, lynhurtig ydelse, fornuftigt kamera og på lydsiden bakket og af Beats Audio med et par stereohøjtaler, der efter vores mening byder på den bedste mobile lydoplevelse i 2013.

De bedste mobiler 2013: Mellemklassen

Nokia Lumia 625 – Windows Phone 8 prisbasker

mob 2013 lumia 625

 

 

 

 

 

 

Er der Nokia er kendt for, så er det at kunne producere flotte og funktionelle Smartphones til en billig penge, og her skuffer Nokia Lumia 625 så sandelig ikke med en 4,7 tommer skærm, lynhurtig 4G og et ganske godt 5 megapixel kamera til en pris der er til at betale for de fleste lige under 1.500 kr. Lumia 625 fra Nokia kommer med den flotte Windows Phone 8 brugerflade tilsat Nokias egne applikationer som Here Maps og Pro Camera. Skal vi køre en mobil i 2013, hvor du får smæk for skillingen, så er Nokia Lumia 625 en åbenlys kandidat.

Samsung Galaxy Xcover 2 – Hårdfør mobil til håndværkeren

mob 2013 xocver 2

Den seje dreng i klassen er den bedste måde at beskrive Samsung Galaxy Xcover 2 på, der byder på en 4 tommer skærm og et robust Smartphone, der signalerer “Use It Like You Hate It” og helt ved siden af det er det ikke, da Xcover 2 fra Samsung er den bedste hårdføre mobil på markedet lige nu, der er modstandsdygtig overfor vand, stød og støv og derudover kommer med et display i Gorilla, der er ekstra modstandsdygtigt overfor ridser og skrammer. Hvis vi skulle køre den bedste hårdføre og robuste Smartphone i 2013 vil prisen gå til Samsung Galaxy Xcover 2.

HTC Desire 500 – Prisbillig udgave af HTC One Mini

mob 2013 desire 500

HTC Desire 500 kan bedst beskrives som en prisbillig udgave af HTC One Mini, der er til at betale med en pris, der er cirka det halve af prisen på HTC One Mini. Selvom prisskiltet er i den lavere ende, er der på ingen måder tale om en kompromismobil med HTC Desire 500, hvor der efter vores mening ikke er sparet på noget med den fremrangende 4,3 tommer skærm, et godt 8 megapixel kamera og understørrelse af NFC og som rosinen i pølseenden har HTC også udstyret HTC Desire 500 med sin egen brugerflade HTC Sense 5.0, der tilføjer en god brugeroplevelse ovenpå Android.

De bedste mobiler 2013: Budgetklassen

Samsung Galaxy Trend – Mere end blot en trend

mob 2013 trend

Samsung Galaxy Trend er et vaskeægte pletskud i budgetklassen med et prisskilt et godt stykke under 1.000 kr, da der virkelig er tale om en mobil der henvender sig til en bred skare af mennesker med den flotte 4 tommer skærm og et rigtig godt kamera på 5 megapixel med LED-flash og en efter vores mening ganske godt ydende 1 GHz processor prisklassen taget i betragting. Det gør heller ikke noget, at designet på Samsung Galaxy Trend er ganske flot og minder en hel del om Samsung Galaxy S4 mini.

LG Optimus L7 – Stor Smartphone til små penge

mob 2013 l7

Vi kan ikke andet end at blive imponeret af LG Optimus L7, hvor det virkelig er lykkes for LG at fremstille en stor og flot Smartphone til budgetpris med en skærm på hele 4,3 tommer, et kamera med både autofokus og LED-flash og dertil et sekundært kamera til videosamtaler og understøttelse af NFC. Designet minder om noget det burde hære til i high-end klassen sammen med langt dyrere mobiler som Apple iPhone 5S og HTC One. LG Optimus L7 er efter vores mening et af de bedste køb i den mobile budgetklassen, da du her virkelig får meget mobil for pengene.

Nokia Lumia 520 – Prisbillig Windows Phone

mob 2013 lumia 520

Nokia Lumia 520 er en farverig og prisbillig Windows Phone, der kommer i mange farver som gul, blå og hvid og et interessant prisskilt lige nu omkring 800 kr. Skærmen er på 4 tommer og kan betjenes med handsker, hvilket er en praktisk finesse, når det er koldt om vinteren. Den indbyggede hukommelse er faktisk på hele 8 GB og Nokia Lumia 520 byder derudover på en lynhurtig brugeroplevelse med kombinationen af Windows Phone 8 og en indbygget dual-core processor. Batteriydelsen er også langt over middel med et indbygget batteri på hele 1.430 m.A.h, og Nokia Lumia 520 er efter vores mening et af de bedste Smartphone køb i budgetklassen, når du sammenholder pris og kvalitet.

Kommentar til De bedste mobiler i 2013

 
Der er endnu ingen kommentarer til dette indlæg.

Opret en kommentar

Abonnér på PriceRunners Blog!

Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.

PriceRunner på Facebook

Sammenlign priser