Acer Revo R3610

12. april 2010
rasmusyb

 

RevoRevo R3610 fra Acer er en helt ny udgave af forgængeren Revo R3600.

I stedet for den gamle single-core processor, får den nu lov til at arbejde med den kraftfulde Intel Atom 330 Dual-Core. Denne nytænkning gør gør at pc’en præsterer langt bedre i vores test. Men med mere ydelse kommer oftest et højere strøm forbrug og dette er ingen undtagelse. Desuden er den eksisterende hukommelse øget til 4 GB DDR2 SDRAM.

De potentielle brugere får i øvrigt en tilstrækkelig mængde plads til rådighed, dette får de i form af en 300 gigabyte harddisk. Den indbyggede 2,5 tommer Western Digital Scorpio harddisk kan prale med dens hurtige dataadgang.

Ud over det førnævnte, har Acer indbygget Nvidia chipset ION i denne model og det er med den tilhørende mobile DirectX 10 grafikkort chip Nvidia GeForce 9400M. Grafikkortets hukommelse er 256 MB.

Selvfølgelig er den allerede integreret med 10/100/1000-MBit-Netværkschip, et Atheros WLAN modul og en 8-kanals lyd chip fra Realtek.

Man skal dog lige være opmærksom for det trådløse modul, er  knapt så godt. Det opfylder kun 802.11g-standard med op til 54 Mbit / s. På bagsiden af Revo R3610 er der gjort plads til fire USB 2,0-porte og et netværksstik. til brug af links til andre skærme eller andre multimedie-enheder er der blevet integreret yderligere video output til VGA og HDMI. Men har også valgt at placere tilslutningsmuligheder foran til høretelefoner, mikrofon, en SATA-port og en kortlæser til de mest populære formater. Desuden er der yderligere to USB-stik placeret på toppen.

Pakken som vi fik til rådighed, var allerede udstyret med operativsystemet Microsoft Windows 7 Home Premium i 64-bit versionen. Ved at bruge det samme system kan man udnytte denne pc’s kræfter bedst muligt. Ulempen er dog imidlertid, at nævnte operativsystem ikke leveres på en separat DVD, men kun oplagres på en partition på harddisken. Denne mangel råder Acer bog på ved at smide en lille mus og tastatur med.

Konklusion

I sidste ende skal det siges, at den lille Revo R3610 er en praktisk all-rounder, trods visse negative aspekter har den efterlad et godt indtryk hele vejen rundt.

Sammenlign priser på Acer Revo R3610 (4gb-ram) hos Pricerunner.dk.

Sammenlign priser på Acer Revo R3610 (2gb-ram) hos Pricerunner.dk.

Kommentar til Acer Revo R3610

 
Der er endnu ingen kommentarer til dette indlæg.

Opret en kommentar

Abonnér på PriceRunners Blog!

Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.

PriceRunner på Facebook

Sammenlign priser